Fonoforese, herstel met stemvorken

Fonoforese of ‘toonpunctuur’ is een behandeling met geluidsfrequenties (trillingen) door middel van stemvorken. Het doel van deze behandeling is lichaam en geest in balans te brengen, blokkades los te maken en klachten te verminderen.

Wanneer je lichaam uit balans is heeft het een onregelmatige en onzuivere trilling. Door de stemvorken te laten trillen en op je lichaam te plaatsten kan je energie als het ware ‘gestemd’ worden. De lichaamscellen reageren direct op de zuivere trillingen, er komt beweging in gebieden waar blokkades zitten, er is sprake van een diepe helende celmassage. Ook bij pijnklachten kunnen deze trillingen effectief zijn door de stemvork bijvoorbeeld op een pijnlijke spier of spierknoop te plaatsen.

 

Stemvork = trilling = zuivere energie = gezondheid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De verschillende stemvorken hebben allemaal een eigen trillingsfrequentie. Ik maak gebruik van chakra stemvorken. De trillingen komen overeen met die van de verschillende chakra’s (energiecentra) in je lichaam. Door de juiste energie naar binnen te brengen worden de chakra’s gevoed. Ze komen in beweging en verbinden je lichaam tot één geheel zodat het ook weer als één geheel kan gaan functioneren.

Fonoforese is inzetbaar bij diverse uiteenlopende klachten, zowel fysiek als psychisch. Het is ook heel geschikt voor kinderen!